Fadder

Har precis kommit hem från fadderläger på nissaström! Japp ni hörde rätt jag ska bli fadder åt småskitarna som ska konfirmeras nästa år ;) Har sovit i kanske 1,5 timmar inatt så det blir en luuugn hemmakväll. Vi får gäster här också så det blir mysigt!

Puss

Sorry

Okej förlåt för att jag inte har uppdaterat bra dom senaste dagarna men jag har faktiskt inte haft någon blogglust =/ det har varit ganska mycket i skolan nu och det blir förhoppningsvis bättre nu men det är svårt i början! Nu ska jag kolla twilight och käka snask! Kollade förresten på en film som heter "En kärlekshistoria" igår den är såå fin!! Typ en av mina favoritfilmer nu, haha.

Puss

Fredag

Hej Boggen! Ska snart till hemmakväll och hyra twilight är den bra? Hoppas det :P Vad händer ikväll då ? Jag ska bara kolla på film och ha det mysigt =) Ses sen
Puss

.

Har vart inne i stan nu och köpt lite saker =) bilder kommer sen för jag ska snart äta pancakes! Gotti goott.

Puss

Stan

Drar nog in till stan en stund måste fixa skolsaker.. Typ pennskrin och sudd, pärmar och sånt. vad hittar ni på idag då? ska inte göra något speciellt. Jag vill shoppa höstkläder Nuuuuuuu!! Men det får vänta lite :P 
Puss

Everytime you lie!

Stack till träningen vid 4 sen hem och äta och sedan ut med buff och soffi :) Nu sitter jag och lyssnar på demi lovato- everytime you lie ni borde  checka den ;)
Ska duscha nu sen gå och lägga mig tror jag trött efter "dödsträningen" haha.
Puuss

Träning

första skoldddagen som nia idag alltså ;D haha nu kan vi springa runt och bossa över alla, haha nää bara skojar men lite kanske?
om någon timma är det träning så jag ska göra lite nudlar snart tror jag, det är ju bra med sega kolhydrater innan man tränar va? 

PUSSSS

väntar på maat

nu är jag hungrig...... hoppas att vi ska äta snart! Imorgon börjar skolan, ångest men 9.an blir nog bättre än 8.an får vi hoppas i alla fall.. Jaja ska gå och se om vi har något gott här hemma =)

♥♥

Igårkväll



..


 Mupparna haha xD

Sofia

Ska snart iväg till Sofia, där ska vi beställa pizza och ha de gött!! PÅ mig har jag en rostfärgad stickad oversizetröja från monki och svarta nästan lite stentvättade jeansleggings från JC :)
Bilder kommer imorgon!

Puss

MAAT

Sitter och väntar på att maten ska bli färdig, det luktar så otroligt gott! Hur brukar ni göra er potatisgrattäng? jag älskar potatisgrattäng :)


Puss

Fredag!

Har legat ute och solat idag =) Usch det är bara 3 dagar kvar jag får ont i magen bara jag tänker på det... har böörjat gå upp tidigt nu med halv  åtta äe det som gäller. Imorgon har jag en dansuppvisning på stora torg, STORA TORG jag kommer skämma ut mig eftersom att jag inte kan göra piruetter för min jävla fot!! så kom inte och kolla tack :). Nu ska jag  skala potäter ska göra potatisgrattäng och någon sak till som jag inte vet vad den heter.

Puss

Klädrensning

Kläderna ligger i en hög på sängen och väntar på att få antingen åka in i garderoben eller slängas. 
Bilder kommer :)

onsdag

idag är det onsdag vilket betyder att det bara är 5 dagar kvar tills skolan börjar!!! Ångest men det är bara att köra på.. ska klä på mig sen sticker jag till sofia sen till träningen sen ska jag till sofia igen men vi får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan de ;)

Puss och kram♥

Smycken+ Dagens outfit



Linne-Gina Kjol-H&m





Puss♥

Tisdag

Väntar på att Tyra banks show ska börja mihi :) Undrar vad det handlar om idag? sedan ska jag fixa lite med smyckena =) kommer nog upp bilder sedan! har inte så mycket att göra idag faktiskt! Ses senare!

Puss

Sexting

har kollat på The tyra banks show, idag var ämnet sexting (Sexuella sms) dom hade 5 ungdomar uppe på scenen som dom pratade med. Sedan fick deras mammor komma in och lyssna.
Har varit och handlat med mamma idag ikväll blir det god köttfärslimpa :)

Puss

Nästa Vecka

är sista veckan på sommarlovet och det blir en bra bloggvecka! Snart ska jag ta mig ner till stranden och ligga där ett tag det blir förmodligen den sista stranddagen på detta året...
Tänkte lägga in bilder från stockholm senare idag kanske. Igår var jag hemma hos Erika för första gången eller ja inte första gången men hon har flyttat så första gången i det nya huset, vi åt blåbärspaj med glass och sedan gick vi ner till dansbanorna mysigt =) Jag önskar att jag skulle sovit där så hade jga inte behövt åka hem så tidigt. jaja.

Puss

Stranden

Har varit på stranden hela dagen idag och ska nu till maxi med mammsen! :) Ska göra maten idag!!
vad hittar ni på ikväll då?
tror att det är sport på tv så kollar nog lite på de och har de gott :P
 Puss

Hemma

Bara en kort update! Nu är jag hemma efter 3 dagar i Sveriges fina huvudstad Stockholm. De har vart underbart och jag längtar tils nästa gång jag åker dit!  Bilder och sånt kommer inom en kort tid när jag inte ligger på stranden och sånt :P
Nu ska jag upp och nana kudden och drömma fina drömmar :)

Puss Kram

Good Bye Halmstad!

Åker till stockholm tidigt imorgon och kommer hem på torsdagkväll, blir antagligen inget uppdaterande förrens på antingen torsdag kväll eller på fredag. men jag lovar att det kommer en hel mängd bilder!
Dagen har bestått av att träna, packa och träffa sofia snabbt :)

Nu ska jag duscha puss och kram ha de bra så ses vi!♥

GOD NATT♥

Ja nu är de dags att gå oc lägga sig... ska upp halv 8 imorgon, ska går upp till galgberget springa 5an och sedan gå hem igen, snacka om att jag kommer vara trött sen eller? Men sen på kvälln är de dansträning också men det är ju roligare än att springa så :)

Good night sleep tight♥♥


OBH Nordicas vågtång.

jag har länge suktat efter en vågtång, men i fredags köpte jag den! Den kommer ifrån OBH Nordica och funkar sperbra:)
Värms upp på någon minut och har olika temperaturer från 100- 180 tror jag :P
ikväll känner jag för att tända jättemånga ljus och bara mysa! Skulle va gott med lite exotiska frukter också.. (Börjar vattnas i munnen på mig nu) 
I övermorgon åker jag till stockholm och shoppar. Ska bli skönt att strosa runt på gatorna.

Puss

FILM

Nu ska jag se på film.. Vad hette den nu igen,, bröllopsduellen :P imorgon blir det stranden då ska jag steka sönder ;) haha nej jag använder nästan alltid solskyddsfaktor, i alla fall när jag är på stranden och utomlands. Kan hända att jag bara lägger mig i trädgården ibland, men annars så är de solfaktor 20 som gäller!(Man får mycket snyggare bränna också :) )

God natt Pusss♥ Imorgon blir det bilder :)

DESIGN

Förlåt för dålig uppdatering, jobbar på min design =)

Puss

UG

Igår var jag först på ullared och sedan på ug så det är min ursäkt för att jag inte kunde blogga :P Ibland tycker jag att jag har lite tråkiga vänner, ja ni som läser det här, alla behöver inte känna sig träffade men.. INGEN vill följa med mig till stranden, kolla det är ju skitfint väder här i halmstad nu varför inte utnyttja det nu när de har pissregnat skitlänge??

jaja ska försöka få tag på någon som vill till stranden, man vill ju inte åka dit själv precis....

puss


RSS 2.0