Justnu:

Eller ja, för ett tag sedan!



Stranden

Nu bär det av mot stranden:)Molnen börjar försvinna =) Ses senare! 

Puss

Bloggtarfik.nu

Klicka här !

Helgen

BILDBOMB! så här såg min helg ut =)

Fredag: Vaknade upp vid 12 och då hade jag äntligen fått mitt efterlängtade paket med smyckesdelar i :)

Gå in på min andra blogg för mer info =)
Lördag: Dagen började med Arosfortet sedan spelad vi minigolf på kvällen :)

Söndag: På kvällen var det dags för födelsedagsfest för Embla :)



PUSSSSSSS :)

NATTBLOGG

TJENA!! igår var jag hos embla på födelsedagsfest=) hon fick ett handgjort armband av mig kommer upp på min andra blogg som jag ska länka imorgon:P går ine att länka på denna datan så det får bli imorgon.. Imorgon kommer det också upp lite bilder från festen!(Om jag hittar usbkabeln hihi)
Idag har jag varit hos mina kusiner på släktkalas! Kul det också. Nu ska jag nog FÖRSÖKA att gå och lägga mig så kanske jag kommer upp innan tolv imorgon..

puss

Låttips

Demi Lovato- Everytime you lie
Lilly allen- Fuck u

!!!

Arosfortet

Tja..... Har kommit hem från arosfortet :) Var där med emma embla julia linnéa elin och vår härliga skåning felicia! Kul var de men mitt lag förlorade med 25 poäng och vi var 1 pers mer än vad dom va i de andra laget, HAHA! Men det brukar va så :P Mitt lag förlorar alltid vad kan det bero på?;) Jaja, snart ska jag äta lax och någon potatissallad. Jag brukar inte äta fisk längre(Ganska kräsen på den senaste tiden) men detta såg faktiskt riktigt gott och fräscht ut =)!  Ikväll kanske jag hittar på något med tjejera alltså dom jag skrev om ovan :P

PUSSS

BIO

Nu sticker jag på bio! förlåt för att jag inte uppdaterade något igår, jag var på stan hela dagen och sen när jag skulle skriva så kom jag inte in här... Idag har jag legat ute i solen men bilder kommer ikväll :)

Puss!

We Were Soldiers

Kollar på We Were soldiers på tv4 nu:) Just nu äre det paus så då passar det bra att blogga! Vaknade vid 12 idag, vet inte vad som har hänt gör ingenting nu om dagarna men det får vi ändra¨på snart och det ska bli bättre uppdatering också! Den 4.e Augusti åker jag till Stockholm :) det ska bli kul jag har faktiskt aldrig varit där så det ska bli kul. Om ni vet någon kul affär så kan ni ju kommentera!

Puss och Kram♥

Sockerskrubb!

Här är receptet på sockerskrubben som jag gjorde innan :)
1dl socker
4,5 tsk Oliv olja
Blanda ett tag så att det blir som en massa duscha av kroppen och börja skrubba
OBS! tänk på att socker blir klibbigt så ha inte på det för länge och skölj av det noggrant sedan :)
Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av beverly hills :)
Good night!
Puss och kraaam♥

stranden!

Har legat på stranden heela dagen :) Kom hem för ett tag sen och gjorde då en sockerskrubb så nu är jag nyduschad och len som en baby. Jag älskar att pyssla om mig sådär JÄTTEMYCKET, det är så skönt. Snart ska jag äta pappas kycklinggryta något nytt som han har hittat senare ska jag ta mig an mina naglar, pyssla lite med smyckena jag gör och kolla på Beverly hills:) Mysigt så här en fredagskväll när man känner för att göra nästan ingenting bara koppla av!
Vad hittar alla andra på där ute ikväll då?


Puss och kram♥

Nattuggla..

Hej alla nattugglor=) Idag har jag legat på stranden så himla skönt när det är så varmt :) I alla fall jag ska göra reklam för www.theuglytruth.blogg.se det är mina två kompisar som har en blogg tillsammans! Jag skulle igentligen kollat på beverly hills på datan men de funkade inte så får vänta tills imorgon..... Jaja sånt är livet. Läste på blondinbellas blogg att hon skulle skriva mycket angående bullemi/anorexi och det tycker jag är bra för jag tycker sånt är interessant =) 
Vi får la se om jag kan somna snart det är hooot in here..........
Puss och kram

monday

Today it´s Monday! Idag börjar min träning igen :D eller ja, jag får se hur mycket jag kan göra eftersom att jag fick en spricka i foten när jag var på konfalägret.. Jag tror att jag ska äta något snart , hehe. Nej nu känner jag att jag inte kan skriva något vettigt så..
Puss och kram ses senare

Lax ätande igelkott

Juste har ni sett en lax ätande igelkott någon gång?det hade inte jag heller tills innan ikväl :P
Nu ska jag ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla beverly hills :)
Good Night♥

Beverly Hills 90210

Nu ska jag ta en varm dusch sen ska jag lägga mig i sängen och kolla beverly hills =)

Good night ♥

SÖNDAG

Hej allihopa ett snabbt inlägg innan jag ska äta =) natten spenderades med (trumvirvel) Beverly Hills, HAHA! Har varit på chilli idag köpte en go pläd, väldigt bra nu så här på sommaren. Ne men jag brukar faktiskt vara ganska frusen av mig. Vad har ni hittat på idag då? nä nu måste jag kolla maten, vill inte ha en bränd sådann!
Puss

EGOPICS


Onsdag

Mj.s musik väller ut från högtalarna han gör mig på bra humör..*Who´s bad* lalala. Vad hittar alla på idag då?  Jag ska hem till släkten en stund. Sen får vi se vad som händer :P


Puss

♥MJ♥

Har suttit framför tvn nästan hela dagen och har precis suttit och bölat.. Tragiskt tragiskt. Har varit i stan också köpte en bikini och den första twilight boken :P hehe lite efter x) men men ,, Håller på att kolla på konserten som tv4 sänder nu sen är det någon dokumentär om M. det svåraste var att se när hans dotter pratade i slutet då grääääät jag floder. Nej bilder på bikinin kommer imorgon för ikväll ar jag för lat för att lägga över bilderna på datan :P

Var på baksmällan igår, sjukt kul var den! den är verkligen värd att se. Haha säger jag bara.

Nä nu ska jag inte missa något.
 Puss och kram♥♥♥♥♥♥

bio

Nu ska jag se baksmällan:) ses sen <3

KONFIRMATION 09 Del 1




Orkar inte lägga in mer bilder kommer en del2 imorgon =)

PUSS

kli i fingrarna

Jag har varit på konfa läger de senaste veckorna! Då förstår ni säkert varför det inte har kommit något nytt här på bloggen :P Men nu är det START igen och det kommer komma roliga inlägg och fler bilder:D

Jag konfirmerades igår, det var jättekul men sorgligt att lämmna det goa gänget efter nästan 3 veckor tillsammans med dem. Jag fick presenter också :P ett armband från Thomas Sabo med 3 berlocker, en klocka, ett par öronhängen, en"Arv ring" den har gått i släkten väldigt coolt faktiskt =) sen fick jag pengar och en kamera, (Min enkla förklaring på att det kommer fler bilder ;Phaha. Sen åkte jag och hyrde film med min bror och hans flickvän =) det blev i taket lyser stjärnorna det är en av mina favvisar :).

Idag har jag mest legat och latat mig :P Lång dag igår, har varit hos mormor lite. Sen åt jag en god middag
Kyclingsallad med potatis i ugn och vitlöksbröd samt. vitlökssås :) MUMS(Det dåliga med vitlök är att det tar tre dagar att få bort den duuunderstarka vitlöksandedräkten..)


Puss ♥

RSS 2.0