1år

För exakt ett år sedan satt jag på tåget till Kastrup för att sedan ta flyget till Egypten! Snacka om att jag saknar det! Visst allting kanske inte var perfekt men jag var där med min familj och det är allt som betyder något! Man vill ju bara dra ifrån allting just nu, har buntar med läxor och prov! De sista veckorna innan jullovet är som vanligt då! Jaja nästa pr kanske? Haha ska fortsätta plugga nu!
Här kommer en liten bild från kamelernas land!


Trååååååååååååååååkigt

Värre idétorka har jag nog aldrig varit med om. Ska lämna in en redogörelse/vetenskaplig uppsats om den nordiska medeltiden på torsdag, det finns ingen fakta om det på nätet och min svenskalärare har inte lagt ut powerpointen som vi bett om. Hur ska jag då kunna veta vad jag ska skriva om, vad får jag egentligen skriva om?
NORDISK MEDELTID ÄR SÅ JÄVLA KUL!


Julmys

Julbak i klassen!


Frozen

Varför är det alltid så att när man väl samlar mod till något så går det fortfarande inte pga. att man aldrig är i tid, man korsar aldrig varandra utan går hela tiden runt i olika cirklar som till slut blir varandras cirklar men man skiftar då cirkel med varandra utan att korsa "varandras vägar" och är aldrig mer än en i en cirkel! Fattar ni?


DTF

Dag till förfogande är nog det bästa man kan ha! Man är ledig halva dagen från skolan för att kunna komma ifatt om man har något man ligger efter med eller om man behöver ha någonting gjort! Själv så använde jag just denna morgon till att sova lite längre! Det är det bästa som finns att bara mysa ner sig i sängen under ett varmt täcke, tända ljus och en bra film!


He's so pretty I want to cry


Onsdag

Efter en lång skoldag ska jag snart få i mig lite mat för att sedan åka mot TK!


Träning på g!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och åka iväg till TK för ett SPUMP-pass!
Hur ofta tränar ni, och vilken typ av träning är det då? (typ timmar i veckan)

Utkast: Nov. 21, 2011


Det ni inte fick se

Får ni se idag


Söndag

Söndagsöndag tråkiga söndag! Vad gör man på en söndag egentligen??


Lördag

Det här har jag gjort idag;
• Dansat på öppet hus!
• Käkat tacos som var jäääävligt gott!(gör aldrig det annars)
• Kvällsfikat med mina två fina kompisar!
Gillar inte att dokumentera med bilder på mig själv men nu får det bli så!


Triggerpoint

En fin bild på mig och klarisen


Två dagar

Två dagar har jag varit hemma. Två dagar har jag varit utan min klass. Två dagars träningspass har gått åt fanders. JAG HATAR ATT VARA SJUK!!!! Som tur är så är det ingenting som smittar = jag kan gå och kolla på dansföreställningen Trigger Point ikväll och träffa min fina klass som jag saknar så sjukt mycket! Imorgon SKA jag ta mig till skolan vare sig min kropp vill det eller ej, för jag hatar att inte vara i skolan! Skolan är en trygghet, dit kan man alltid gå! Imorgon ska jag också träna två stentuffa pass som jag längtar efter, att bara få svettas och ha hjärtat ända upp i hjärnan är något jag längtar efter!


Just keep on smiling

The trick is to not give up. If you don't, anything can happen.


Halloween

För ungefär en vecka sedan firade jag och mina kompisar Halloween! Jag och Rebecca såg ut såhär!


November

Hallooo, sorryborry! Har inte haft mobilen som jag bloggar mest ifrån men har nu fått ny! Hoppas ni mår bra! På tal om klantkajsa så var jag i farten när vi hade dansvecka! På genrepet(kul) så trillade jag och slog i både knä och handled, men det ska väl gå dåligt innan premiären, det betyder väl tur? Haha! Alla föreställningar gick ju bra i alla fall!


RSS 2.0