Fly away..


Grymt fin och skön låt :) nu ska jag göra bokrecension! Siktar på ett VG

Lagdag!

Ska duscha nu. Har lagdag imorgon så vi har sovmorgon til 9 :) efter lagdagen åker jag hem till Klara med jasse och jenny:P vi ska filma so/Sv reklamfilm haha. Får se om jag tar några bilder imorgon :) Träningen gick bra också =)

Sov gott ♥

Måndag

Heeej! Måndag idag ganska segt men det är sol ute så jag ska gå ut och sola :) Sen ska jag iväg och träna så det blir uppdatering ikväll igen =) So redovisningen gick jätte bra! Nu måste jag snabbt in på toa sen ska jag smörja in mig med slskyddsfaktor.
Puss♥

SOL och SO

Hej Jag kan tyvärr inte skriva alls mycket nu :( Jag har SO redvisning imorgon så jag måste jobba med den.. Hoppas att ni har de bra ikväll :) 

Puss♥

Good night!

Go natt! Puss på alla läsare gamla som nya :) hoppas ni gillart ;) 

Puss♥

Kusin vitamin!

Snart sticker jag till mina kusiner. Har inget att göra här hemma bror min har förfest och då vill man inte röra sig i huset. ja knappt så att man vill synas då för man skämmer bara ut sig hela tiden x). 
Hörs senare ikväll kanske :P

Puss♥

Cola

Sitter med ett glas cola som precis tog slut, haha. Har legat ute i solen hela eftermiddagen :) Robinson om 1timma o 20 min, Jermo slår ju sig ikväll! Men jag tycker att Jermo ska vinna, vem tycker ni ska vinna Robinson 2009? Nu ska jag kolla Kenzas blogg :)
Pusss♥

Sola?

Solen börjar titta fram bakom molnen går nog ut och lägger mig ett tag sen :) Vad ska ni hitta på ikvll då?
Ja ska bara ligga hemma och lata mig imorgon blir det att man får gå upp och gå till kyrkan.. Jag är jävligt trött idag det är mina katter också^. Jaja
Puss och kram :)♥

besök!!!!!!!

Besök Matildas blogg! Den är jättebra :)
Trubbel på torget får försöka lösa de på ngt sätt..

Good Night!

God natt :)
Imorgon ska jag stå på torget med klassen.. Sen ska jag hem och sola :)

Puss och kram skumbanan♥

Bild från förra sommaren i Croatia ;)

If you seek Amy


Värd att lyssna på :) Har målat naglarna men de blev inte så bra :P
                                                         

Fredag

Hej förlåt för dålig uppdatering men har haft släktkalas idag :) Min storebror fyllde 21 i måndags :) Ska ni göra ikväll då? Jag ska kolla lite på Talang och fixa lite med bloggen tror jag! Ska kolla om jag kan göra en ny design :P Är jätte sugen på att kolla kläder också hehe, men vi får se vad tiden går åt till!

Puss och Kram♥

Torsdag

Torsdag strålande sol :) Svar till Rebecca: Patrik 1,5 är väldigt bra jag rekommenderar den verkligen. Inte en av mina favoriter men guld värd att se :)! Patrik 1,5 får 4 K av 5K! Nu ska jag ut och lägga mig lite  solen :)

PUSSSS♥

Patrik 1,5

Håller på att titta på Patrik 1,5 men har tagit en paus för att mamma och pappa ska se på sommer. Den är väldigt bra än så länge :) Välkommnar mina nya läsare och hoppas att ni stannar kvar :) 

Älskar er!
Puss ♥

Onsdag

Tjeeena! Imorgon och på fredag är vi lediga!!!!!!! Ska bli så himmla skönt. efter skolan stack jag emma och linnéa in till stan. Köpte bara godis :P sen har jag legat och solat lite. Hade No prov idag, det handlade om ljud på en fråga skulle vi berätta om örats funktion jag svarade något sedan skrev jag: Förlåt för att jag inte kunde denna frågan. Jag kulle övat mer på denna delen. Men jag kanske får ett halvt poäng för att jag skrev lite ändå?:) HAHAHAHA fäskar man så fjäskar man ;) Sen ska jag ut med mamma och springa :)

Pussss♥

Tisdag

Hej vad gör alla?:) Kom hem från skolan vid 3 kollade på 90210 och sen har jag läst på lite till NO-provet som är imorgon. Jag tycker att det är enklast att läsa texten i en bok istället för att öva in en massa repetitionsfrågor. :P klockan 7 ska jag iväg på konfamöte så då får jag reda på lite mer om sommarlägret! Tänk jag får inte blogga på 5 veckor :OO

Lovade att jag skulle länka två personer:
Elin och Jenny .

Puss och kram♥

 Skrev fel jag kommer inte att få blogga på 3 veckor!

OVÄDER!

Det blåste in ett jädrans oväder för 10 minuter sedan!

Det började så här.

Slutade såhär. Ni kanske ser att det är en lite virvelvind i typ mitten?

Ganska fränt tycker jag :) Nu sitter jag och kollar runt lite ni får ha de gött så ses vi imorgon :) Skönt att vi bara har två skoldagar kvar sen är vi lediga!!!

Puss

Måndag

Hej! Nu ska jag och pappa iväg och beställa pizza. Min storebror fyller år så vi ska fira honom :)


Pusssss

Träning!

Om cirka 10 minuter sitter jag i bilen påväg till träningen, ska bli riktigt kul idag! Jag bara känner för att släppa loss.
Erik Hassles låt hurtful! Vad tycker ni om den? Jag gillar den :)
På fredag åker jag till Liseberg!!! WOHO

Puss och kram♥

Tigrar dödas för att bli medicin

FY fasen säger jag bara! Det ska inte få förekomma sådanna saker som dessa! Tigrarna dödas för att det ska bli medicin olika slags piller! Dem dödas också för att folk ska få sina jävla mattor hur jävla patetiskt är inte det?

Varför ska dessa fina djur drabbas av sådant?

Se så fina dom är!


Tycker inte ni att det är hemskt??

Jag vill göra allt för att dem ska få vara kvar men jag vet inte vad..
tigrarblirmedicin

Puss och kram♥

Tisdag!

Vem gillar inte michael Jackson?! Han är ju fan heelskön!
Snart ska jag få i mig lite mat sen kollar ni väll på när malena kvalar?:) Hoppas att det går bra, hon är ju sådär.

Puss och kram♥

Sunday

Söndag idag! fint väder är det så jag har legat ute i solen idag, färgen börjar ta sig lite nu ju ;) vad ska ni hitta på ikväll då? Jag sitter framför tvn och kollar på gossip girl, wipeout och antagligen den där galen i kärlek eller vad filmen heter :P
Puss och kram♥

Tisdag

Vilken jävla dag det har varit! Hade sovmorgon till halv 11 då skulle jag ta bussen til ön i Halmstad och där skulle vi vara ute i skogen. fyfan säger jag bara jag gör aldrig om det igen det är verkligen pest att vara där. sen origenterade vi och det gick bra :) VG tid tror jag att vi fick :) ska snart äta så vi hörs sen!


Puss♥

RSS 2.0