New

Hej där!
Tänkte bara visa vad jag hittade på igår!
Dålig bild men det blev en liten pärla där uppe! Gjorde inte ont alls, är dock lite öm nu men det är inte så konstigt!


Frustrerad

Nästa tisdag har vi beep-testet i skolan, något jag alltid har fruktat. Jag får väldigt mycket ångest och press över detta, varför? För att jag alltid är rädd att underprestera, och det gör jag alltid eftersom att jag mår så dåligt över det. Idag sa läraren att vi får ig i hela kursen om vi inte är med på detta moment. Läste precis kursplanen och betyg för idrott och hälsa A på skolverkets hemsida. Jag kan säga er så mycket som att det står inte NÅGONTING om att elever ska delta i detta moment för att bli godkända i kursen.


120320

Jobbiga tisdag! Åkte till skolan vid 10 och pluggade med Maddis, hade gympa, åkte sedan hem till Maddis och pluggade klart! Vid 16 hämtade pappa mig så åkte vi och köpte långa träningsbyxor till mig! Sedan bar det av mot träningen löpargrupp. Vi är en grupp från TK som är ute och springer varje tisdag, vi varierar varje varje vecka. Ikväll var det 3 minuters intervaller(långa intervaller) det var tufft, men roligt. Passet är lite över en timma långt och leds av en maratonlöpare! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova! En lång skoldag väntar imorgon.
1. Jag och Rebecca Johansson
2. Jag och Rebecca Jansson
Pussar och kramar.


120319

Hejsanhejsan! Måndagen är äntligen över! Dagen har bestått av skola och sedan träning! SPUMP stod på schemat, det är så himla roligt och bra! Först ca. 30 min spinning och sedan ca. 30 min pump(styrka med stång)! Man får ut både kondition och styrka på passet, älskar det!
Jag har också börjat med en så kallad "deff". Jag tränar som lika mycket som vanligt(kommer dock lägga till att springa ute några gånger i veckan nu när våren är här), men äter inget godis, chips, läsk osv. Och att jag äter mindre portioner. Ingen stor förändring och kroppen kommer må bra av det för det är inte farligt!


Naturkunskap B

Fy vad tråkigt.... Har i alla fall en katt som värmer mina ben!


120318

Oj! Det kom visst upp en bild i förra inlägget ändå. Det var dock inte den bilden jag ville ha med haha! Idag är det söndag(Nehe?) och jag ska plugga naturkunskap, har prov imorgon.. Bowlingen igår var jätterolig, kom tvåa! Det kommer förhoppningsvis göras om fler gånger! Efter att ha sett några roliga insidenter på stan så begav vi oss hem till Wille en stund innan vi åkte hem! Vad hittade ni på igår?
Pussar och kramar.


120317

Hejsan alla fina!
Har er vecka varit bra?
Låg däckad i sängen igår vid 23.00, haha älskar att vara hemma på fredagar för man är alltid så trött efter skolveckan! Gick upp vid 8.30 imorse, drack smoothie och stack och tränade. Nu har jag rensat min mail och ska snart plugga naturkunskap. Ikväll blir det bowling på B&B med några vänner!
(Det funkar inte att lägga in bilder från mac, vet inte vad jag gör för fel men får fixa det sedan!)
Pussar och kramar!♥

120313

Tjeyna vi får se om jag kan stå på benen imorgon.. Var ett tag sedan jag sprang och nu har jag börjat i en löpgrupp(jättekul!!). Vi körde fartlek och lite olika löptekniker. Sprang mellan 7.5-8.5 km. Mitt mål är att förbättra konditionen och bli snabbare, komma längre fram i gruppen! Idag var det dtf=ledig! Har suttit ute i solen och läst min engelskabok the hungergames som är asbra!
På bilden ser mitt hår gult ut och står åt alla håll gör det också! Men det gula är för att nu när solen tittar fram bleks mitt hår mycket och jag får guldiga slingor av det vissa hårstrån blir till och med vita.. Kommer se gråhårig ut till slut ;)


Perfekt söndagskväll

Taken börjar om någon minut på 4an! En grymt bra film som speglar hur vidrigt det kan vara i världen! Imorgon är det studiedag och det ska bli underbart väder. Jag ska plugga naturkunskap B och sola i det fina vädret hade jag tänkt! Ha en fin söndagskväll!
Puss!


The dress

Här kommer två bilder på min fina klänning! Är super nöjd!


Fredagen

Hallo. Kan först säga att jag har blivit med jobb.
2. Gick vidare i studentkommittén till andra "utmaningen" som var idag. Gick dock inte vidare då dom fick lotta mellan mig och en annan som då vann!
Annars då? Har haft en mysig fredag, åkte in till stan och träffade Becca och Klara, pratade och lite sånt! Kom hem nu och har valt att boka av mig från träningen imorgon bitti då jag har mått illa från och till hela dagen, kändes som "om jag ställer mig upp nu kommer jag att svimma". Hoppas att det blir bättre med lite sömn! Nya tag imorgon! Min klänning har kommit så ska försöka ta lite bilder på den imorgon.
Pussar och kramar.


120307

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Har varit på studentkommité uttagning! Svar får kg imorgon! Dansen idag gick jättebra, stannade kvar lite efter lektionen och fortsatte lite på mitt solo också. Nu ska jag snart sticka iväg och träna!
Puss


Köpt!

Nu är min älskling köpt!! Den kommer vara så fin i sommar.
Det blev i färgen Ivory, alltså lite mer beige/vit istället för helvit!
Nu blir det knäckebröd och te. Sedan träning!
Pussar och kramar♥

120305

Hoppas att ni har haft en underbar helg!


Mars mars mars

Vi är redan inne i mars!!!!!! Väldigt skönt, nu börjar man höra fåglarna allt mer och det blir ljusare och ljusare! 4 veckor kvar till påsklov sedan är det inte mycket kvar i skolan. Det skrämmer mig att jag bara har 1 år kvar på sturegymnasiet, slutproduktion, projektarbete simmar runt i mitt huvud som små frågetecken. Bara 1 år kvar med allt underbart sturefolk! Ja, jag gillar skolan hehe, men skulle nog aldrig göra det om jag aldrig valt att gå på just sturegymnasiet! Nu ska jag sova, lång dag imorgon!
Pussar och kramar.
1. Lite sturefolk (cooooooolt att dom delade sida med Andrew W.K.!!!!!!!)


RSS 2.0