Fin kväll

Har haft en bra kväll, ätit tacos, kollat på roliga klipp, och skrattat ihjäl mig. Hoppas att ni har haft en fin kväll!
Godnatt.


Fashion against aids

Kollektionen som jag hade suttit och planerat in min tid för i två veckor blev kaos.. Började skolan tjugo över tio och kollektionen släpptes klockan tio, satt bänkad framför datorn men kläderna släpptes aldrig.. Var tvungen att åka till skolan och göra ett prov på tjugo minuter. Efter provet stod jag bara i en nätverks kö och sedan var det jag ville ha slut. Som tur är så kom jeansshortsen in igår så dom kunde jag beställa, men bikinin får vänta.. Men jag ska ha den!!


Veckan som gått

Mobilen har krånglat så har inte kunnat uppdatera.. Veckan har varit full med plugg och nu är det långhelg! Festen i lördags var rolig, hade väldigt roligt! Ikväll ska jag träffa vänner och ta det lugnt!


Saturday

Ikväll vankas det festligheter så ska hoppa in i duschen nu! Vi hörs lite senare!
Pussar och kramar!


Fredag

Äntligen fredag, har bara i läxa att läsa engelskabok så det kommer bli en lugn helg! Imorgon ska jag cykla Göteborgsvarvet så ikväll blir det uppladdning och sömn!
Nu tar jag och kaxe helg!
Pussar och kramar.


Trött

Ligger nu i sängen och ska försöka sova! Det har varit en jobbig dag, hörs förhoppningsvis imorgon med lite roligt!


1 år sedan

<3


Yrkesmässa!

Var på yrkesmässa innan idag, det var intressant! Känner mig dock inte mer säker på vad som komma skall. Lunchade på blue thai, och sedan bar det av tillbaka till skolan för att gå på drop in för naturkunskap B! Fick lite gjort där och förstår kemin lite bättre nu. Nu ska jag fortsätta plugga, argumentation i svenska B. Hur många gånger har vi inte haft argumentationer nu? Tror jag är inne på min 5e...


Söndag

Min söndag har bestått av plugg, och soffhäng! Tänkte bara säga att om ni vill ha uppdatering i bilder så kan ni börja följa mig på instagram, där heter jag sjunnessonkajsa
Ha en fortsatt fin söndagskväll!
Pussar och kramar.


Fezt


H&M against aids

Dessa grejerna SKA jag ha!


120412

Igår var det den stora dagen, soloredovisningen som jag och min klass har gått och fruktat i några veckor var framme. Jag var lite nervös först men det var inte så farligt eftersom att jag visat i stort sätt hela mitt solo innan. Det var mest pratdelen som var jobbig, att förklara vad som låg bakom solot och hur man har arbetat. Men det gick bra och jag är nöjd, det finns fortfarande många saker som kan förbättras så detta är bara början kan man säga! Idag träffade jag fina vänner, som jag har saknat dom! Det var jätteskönt att träffas och bara prata lite!
Pussar och kramar.
Har tyvärr ingen bild på mig och Carro så det får bli en på mig och Becca!


Sista lovdagen

Har försökt att njuta så mycket som möjligt av de sista lovdagarna nu,(en vecka till hade inte suttit fel) men det är bara 58 dagar kvar tills sommarlovet börjar!! Har känt hela dagen att det har spänt åt i huvudet, åkte sedan och tränade och det gjorde då ännu mer ont.. Hoppas inte att det blir migrän..
Jaja, ha en mysig måndagskväll!
Pussar och kramar.


Glad påsk!


Torsdagshäng

Har haft en riktigt mysig kväll med ett härligt gäng hemma hos Wille! Grillat, kladdis, te och kortspel. Nu ligger jag utslagen i sängen och ska snart sova. Säger god natt och bjuder er på denna charmiga bild då jag tycker att det är oerhört roligt att ta konstiga bilder!


120404

Tiden rusar iväg, nu är det onsdag som förhoppningsvis alla vet. Denna lov dag ska försöka fyllas med plugg! Tråkigt om ni frågar mig kanske roligt om ni frågar någon annan, vad vet jag? Jaja ska nu ner och äta lite lunch, KYCKLINGSALLAD<3
Pussar och kramar.


Two more


Trip

Sitter påväg hem från en spontan resa till ge-kås! Klippte av håret innan idag, såhär blev det.


120403

Hejsan alla fina! Idag har jag fullt upp! Ska snart in till stan för lite förändring, mat och presenthandling med Sofia! Sedan blir det hem snabbt och sedan åka och träna! Löpargrupp med inriktning på distans ikväll! Vi hörs senare!
Pussar och kramar.


120402

Har kollat på film tills nu, Niceville är en film ni verkligen borde se! En riktigt stark film! Nu ska jag försöka få ner något i magen, ska träna sen!


Aprilskämt

Har ni blivit skämtade med idag? Inte jag, läste dock en rolig artikel som jag nästan trodde på. Kom sedan direkt på att det var 1 april. "Apple köper grekiska ön Ios" haha den var ganska rolig faktiskt! Nu säger jag god natt, hoppas att ni har haft en fin söndag!


Bb

Ska dra mig bort till Sofia för att kolla big brother.. Dumt program men ganska underhållande tyvärr.. Tänkte visa en bild på hur det blev när jag satte upp fotot på väggen igår! Det kommer nog bli väldigt bra när det kommer upp lite fler foton! Ha en fin söndagskväll, och förresten vad gör ni ikväll?


120401

Det är april nu, tiden går snabbt! Har precis börjat mitt påsklov! Otroligt skönt med lov, men har ganska så mycket plugg.. Just nu ligger jag och kollar fear factor haha det var längesedan man tittade på det.


Fotovägg

Idag invigde jag min fotovägg, hängde upp det första fotot! Väggen ska fyllas med bilder på folk som förgyller min dag och betyder mycket för mig!
Den första som fick spikas upp var denna bilden på mig och Ebba!


RSS 2.0