Gäster

Tjenixen! Har precis dammsugit hela huset och ska torka golven nu, vi ska ha gäster ikväll =) Vad hittar ni på ikväll då? det är ju idol också.. Men nu måste jag skynda :) får  se om jag hinner lägga upp outfit sen annars gör jag de imorgon.

Puss

Holding Hands

Ni vet klänningen jag beställde från Asos? Den har inte kommit än och om den inte kommer imorgon så lägger jag mig i min säng och gråter! Jag måste ha den nu... Inte för att jag ska använda den eller så men. Skolkatalogen har inte kommit den heller. Nu ska jag plugga sedan kolla eva och adam :))) Älskar  den serien, haha när dom är på badhuset, Ni ska simma 50m bröstsim så säger alexander vad ska killarna simma då? snoppsim eller? hahahahahahahahahahahaha!!!

Puss


Bomb


Music

Sitter och föör över musik till telefonen, ska till Ge-kås imorgon så behöver lite musik :) snart ska jag kolla på aschberg sedan duschen och sedan ska jag kolla om det går någon bra film på tv :) Hade tänkt slänga in en bildbomb så nytt inlägg kommer strax :)

Puss

Love Actually

Måste springa in till tvn nu såg att Love actually går på 5an tror jag de va :)'

Puss


Hallon och banan

Ska ha fruktsallad ikväll, bille ha glass till först men sen läste jag i FRIDA att amn kan mixa hallon och banan och ställa det i frysen så blir det ju som en slags sorbé :) Igår var jag först på släktkalas sedan åkte jag hem till Emma som snart fyller 15! Det var kul men jag blev ganska trött snabbt eftersom att jag har varit sjuk och är inte helt kry än... Men det ska bli skönt med höstlov nu :) Vad ska ni hitta på? På onsdag ska jag först till Ge-kås och sedan på this is it bion med Matilda och Elin tror jag!

svar till kommentaren om klänningen: den kommer från Asos jättefina kläder har dom och det är jättebillig frakt. bara 65 kronor och det är ifrån USA!!!

Puss

Älskling

Nu är min älskling beställd :)



<3

Försök att inte skratta




Dress


Förövrigt ät jag sjuk och orkar inte gör någonting... Men när jag såg den där klänningen alltså den pratade med mig, den sa Kajsa du måste köpa mig! Och ja jag ska köpa dig du är underbar!!!!
 

Prov

Usch, har pluggat asset av mig nu. har So prov imorgon känns inte speciellt bra den här gången... vi får la hoppas å det bästa! Ska duscha och sedan läsa på en sista gång.
Puss hörs troligen imorgon

doktorn

Har precis kommit hem från skolan(Slutade tidigare än alla andra) för att jag ska till doktorn halv två. I juni fick jag en spricka i foten och det har inte läkt så bra så jag ska kolla upp det nu. Nu kommer pappa.
Puss

Back on track!

Nä nu ska jag inte lägga av!! de funkar bara inte. Jag får dåligt samvete när jag inte bloggar :( Det är en del av min "vardag". Idag var jag på sture med mamma och Klara :) Kollade estet dans och samhäll konstnärligt skapande, så dans bli mitt 1a val och SKS mitt 2a vet inte vad jag ska ha som 3e har funderat på samhäll omvårdnad/fitness.. Här kommer lite tråkbilder bara för att det ska vara lite roligare att kolla min blogg.

På den här bilden hade jag i alla fall lite färg nu är jag en bleeeeekfis :( Vill utomlands och bli bruuun!!



Puss och kram
Ps om ni har några frågor så är det bara att kommentera jag svarar alltid :)

Stöd

Sitter i NO salen på NO stöd just nu :P haha men ja arbetar med min engelskaredovisning som ska vara inne imorgon..... Blir ett jobbigt slut på veckan, både NO prov och No inlämmning på samma dag, SUCK!
denna veckan är lika dålig som bilden, snyft ::(

Pusss

Lördag

Vaknade vid 11 idag ska snart duscha och sedan gå och lägga mig är jättetrött vet inte om det beror på skolan eller om det är andra saker.. Åkte in till stan med mamma och pappa, köpte 2 over-size tröjor från monki och en massa krimskrams på Panduro så ni kan ju gissa vad jag har hållt på med sedan 5 fram tills nu ;)
Sedan okte vi och handlade och sedan till mormor och morfar ett tag.

Nu: Facebook och andra bloggar :) Sedan värma mig i min underbara säng!

Tjenixen

Tjeeena! sitter här och lyssnar på musik men ska snart sova är väldigt trött! Men en låt som ni borde lyssna på är Taylor swift- You belong with me och juste John Mayer- Daughter live at Nokia theatre, den är bäst live =)! vad har ni gjort den senaste veckan då? Jag har pluggat lite och sånt. Och tränat förståss :) Imorgon funderar jag på att åka in till panduro snabbt hade tänkt fixa lite saker :)
Nä nu får de räcka..
jag älskar mina pumps från H&M :)
Puss K

RSS 2.0