sleepless

Okej jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är just nu. Är själv inget stor Eric Saade fan, men iaf. så var jag på lotta på liseberg idag där bla. han uppträder. Och när de är allsång vad gör han inte då jo han kommer fram till mig så jag får sjunga i micken sen pussar han mig på kinden!!! HALLOOOOOOOO!! Man bara ååååååååååååååååååååååaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

lfkmslkdfm
'
puss♥

easy singlet

Idag har vi bara strosat runt och kollat lite. Köpte två tunna assnygga linnen(H) Sedan gick vi hem och tränade på hotellets gym. Efter den hårda träningen duschade vi och gick till resturangen GRILL! Sjukt gott var de, men såååååå mäktigt..


Nu ska jag sussa kudden, imorgon åker vi ut till skärgården och är där hela dagen :)

PUSS♥


5 augusti 2010

Tjenare :) Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm och de har jag gjort sen 05.02! Har sovit 2 timmar inatt så är ganska trött, ska försöka sova ett tag sedan. 

Hoppas att ni har de bra där hemma :)






PUSS♥

staan

Svar till Rebecca: ååh tack så mycket jag blir jätteglad när du säger så :)
ska ut och göra stan med klara :)  Imorgon åker jag till Stockholm och kommer troligtvis att blogga därifrån :)
PUSS♥

Hurricaneee

tjaaaa! Idag har jag varit på rixfm festivalen i Halmstad! Bra var de, grymt ös också :) Synd bara att Darin inte va där för jag gillar faktiskt hans nya singel Lovekiller, lyssna på den!! Efter de satt jag och några kompisar kvar och snackade köpte cola och loka oså :) Vid halv tio cyklade vi hem!







lite ego får man va ibland (aa
Vill dansa nuuu (y
pussen♥


RSS 2.0