note

Folk vill alltid vara så himla annorlunda, och då blir dom helt plötsligt som alla andra. Så att försöka vara något man inte är gör en inte annorlunda. Att vara sig själv är att vara unik= man blir "annorlunda".
BE YOURSELF!!!!

120131

Är mitt uppe i kulturhistoriaplugg, men tänkte att jag slänger in ett litet inlägg för att visa att jag inte övergivit er!
Var hos doktorn idag och fick ta en massa prover och skit. Har fullt upp denna veckan, hemtenta, nkarbete, engelskaarbete som ska in i slutet av veckan och nu när jag har varit sjuk så har jag inte kunnat plugga! Har också kommit mycket back i matten tror jag! BAJS! Men jag får börja träna när jag känner för det, vilket blir imorgon!
Svar på Elins kommentar: Nej jag tänker inte ha den bilden som profilbild, haha jag skrattar varje gång jag ser den. Tänker bara på gamla tv-serier så kommer min bild fram "starring Kajsa Sjunnesson" NEJ TACK HAHA!
Nej nu får jag återgå till mitt!
Pussar och kramar!
image description

Far och dotter


Söndag

Gårdagen spenderades hemma, hyrde filmen Horrible Bosses som jag tittade på! Sevärd film enligt mig, min humor!! Idag har jag skrivit klart min nk-redovisning och nu är jag himlans trött. Imorgon hoppas jag på att jag kan gå till skolan, det enda som stoppar mig är mina revben. Har fått så ont och när det gör ont så blir det svårt med andningen.. Men jag måste i alla fall dit och redovisa min nk! Får inte träna imorgon heller vilket bokstavligt SUGER. Har inte tränat på en vecka nu och man känner sig som ett jävla svullo.
Vad hittar ni på ikväll?
här får ni en bild.....

TRADERA ANNONSER

Jag har rensat ut lite kläder som jag inte använder/har använt, tänkte då att jag kunde lägga ut lite på tradera.
Om du är nyfiken på att kolla in mina tradera annonser klicka in på http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3039448
Det kommer komma in fler annonser dag för dag!
Ha en fortsatt fin kväll!

Fanfanfan

Hade världens bästa, finaste och underbaraste dröm. Den var så jävla bra, för jag behövde verkligen den. När jag vaknade upp och insåg att det var en dröm blev jag innerligt ledsen. Allting är som vanligt. Inget har förändrats. Fanfanfan.

Det bästa med att vara sjuk


Sjukling

Hejhej, tänkte bara säga att det är sjukt tråkigt att vara hemma och vara sjuk.. Det är heller inte kul att blogga bär jag är sjuk eftersom att jag inte har något att skriva om, hur kul är det för er att sitta och läsa om hur dåligt jag mår, gnäll, gnäll osv. Nej tänkte väl det! Hoppas att jag kan gå till skolan snart, om jag inte går imorgon tvingar jag mig själv till det på fredag. Bättre att vara frisk än inte helt frisk och bli sjuk igen..
Pussar och kramar!

Trög

Fanfanfanfan nejnejnejnej!!!! Okej, jag skulle aldrig åkt och tränat innan för jag visste innerst inne att det bara skulle bli värre.. Men jag kände inte så värst mycket i halsen just då. Nu har jag ONT i hals, näsa bihålor ögon(bihålor) och öron. Känns som att hjärnan ska sprängas pga. trycket. Den jävla förkylningen flög på mig som en stor atombomb! Jag orkar inte bli sjuk!! Hatar att vara sjuk, hatar att vara utan skola, hatar att vara utan träningen!!!!!!!!!!!!!!!! SKIT OCKSÅ!!!

here you go.


Now or never.

För några dagar sedan ändrade jag mina individuella val helt. Jag bytade ut Fitness och Bild och form mot Matte C och Svenska C. Allting kändes jättebra då(det gör det i princip fortfarande) men just nu är jag rädd(SJUKT RÄDD) över att jag inte ska klara det. Jag tycker att matte är kul, därför valde jag bort bild och form. Sedan får jag också meritpoäng för matten också. Svenska är också kul och man kan ha mycket använding av Ckursen eftersom att det i stort sätt är muntligt. Har jag gjort rätt val? Allt blev helt plötsligt så luddigt. Det återstår att se..

Forever young


Kommentarer

Jag vet inte varför det inte har gått att kommentera mina senaste inlägg, det är inte kul om det fortsätter hålla på så eftersom att ni inte kan skriva vad ni tycker! Detta kanske funkar? Vi får se!


Picture

Winners never quit, quitters never win.


No one is gonna love you like I do


Lördag

Har tränat två pass idag, spinning 75 och bodybalance! Ikväll har vi gjort vit chokladmousse, nu ska jag hem till en vän!


Winter

I december åker jag och min fina vän Klara till Mexico med hennes familj! Ska bli grymt kul, vi stannar i två veckor och kommer hem på morgonen på nyårsafton=vi kan fira med våra nära och kära här i Halmstad!! LÄNGTAR GRYMT MYCKET!

Innan träning

Blåbärsgröt med kiwi och lite honung, och ett glas soyamjölk!


En dag i två bilder

Bild1: Tre timmars danslektion
Bild2: Ensemblekonsert, musiktvåorna är så duktiga!


Värt att tänka på!

Det har nyligen kommit ut ett youtube klipp där 7 amerikanska pojkar slår en asiatisk kille. Ursprung spelar fan ingen roll, och kommer aldrig göra. Jag var inte sett hela filmen, 1 minut räckte för att se hur dumma små jävla skitungar det finns i denna sinnessjuka värld. SPARKA ALDRIG PÅ DEN SOM REDAN LIGGER NER(SPARKA ALDRIG PÅ NÅGON). Frågan jag ställer mig själv är hur kan man ha hjärta till att sparka, boxa hårda slag på någon annan? Speciellt i ansiktet? Det gör jävligt ont överallt men ansiktet är så ömtåligt, dom slår pojken med skor och trampar på honom. HUR KAN MAN UTSÄTTA EN ANNAN MÄNNISKA FÖR DETTA? Jag förstår inte.. Hur kan man vara så rubbad i hjärnan att man får för sig att sparka någon i ansiktet? Jag värdesätter aldrig människor, men sådana som sparkar på någon annan, sådana som plågar andra är fan inte mycket att ha och dom måste må jävligt dåligt. Tröga är dom också, skriker "you fuckin niggah" till en asiatisk pojke? Man har olika ursprung, men man är fan lika mycket människa för att man är svart, gul, vit. LIKA MYCKET MÄNNISKA.


Måndag

Har haft en jättemysig eftermiddag med min fina vän Linn! Fikade på fribergs och pratade mycket! Nu ska jag träna spump! Hajdo


Vad gör ni?

Jag ligger och myser med min mys katt som ligger under filten.. Pluggar engelska också, en artikel som ska vara inlämnad på onsdag, känns skönt att ha börjat, brukar nämligen börja dagen innan annars hehe..


Ha en fin söndag!


Tack

TACKTACKTACKTACKTACK för alla fina underbara kommentarer jag får av er! Dem värmer verkligen!!

Biggest looser

Sitter och kollar på biggest looser! Det är superroligt att se förändringarna på dom!! Imorgon är jag ledig då min bror tar examen, ha en fortsatt fin torsdagskväll!


First day at school

Första dagen i skolan av vårterminen avklarad!!!! Var skoltrött efter cirka tio minuter på lektionen.. Men fick i alla fall träffa min fina klass igen!! Sitter i soffann och kollar på sveriges mästerkock och mår illa.. Fick boka av träningen bara för det också.. Jaja. Katten ligger och sover så gott på golvet.


Mitt 2011! Del 1

Januari:
  • Började träna på Träningskompaniet utöver dansen i skolan! Blev sedan träningsnörden #1!
  • Gick tillbaka till skolan med min normala klass!
Februari:
  • Pluggade på som vanligt.
  • Hade det allmänt bra!
Mars:
  • Två jobbiga månader väntade mig, men jag försökte vara stark och till slut så blev det lite bättre.
  • Gjorde i princip ingenting förutom att plugga, träna och kolla film
April:
  • Åkte till Göteborg med några kompisar som sökte till Idol!

  • Återigen en jobbig månad som var svårare att överleva.
  • Åkte bara några dagar efter allt till Gran Canaria med Klara!
Maj:
  • Kom hem från Gran Canaria
  • Hade showcase med estet dans!
  • Fick mitt första jobb för Fru Bär!
Juni:
  • Sture på stan, dansade ute på stan!
  • Slutade första året på gymnasiet!
  • Firade det med fest med estet dans och musik + en konstis!
  • Jobbade och var en lite jordgubbe. HAHA!
Juli:
  • Åkte upp till Göteborg och blev fotograferad i en studio!
  • Spenderade mycket pengar på kläder...
  • Låg mycket på stranden när jag inte jobbade såklart!
Del 2 kommer inom kort!

Måndag

När jag flyttar hemifrån så måste jag ha en katt, skulle aldrig klara av att bo någonstans utan mina bebiskatter! Därför kommer jag att skaffa en liten kissemiss direkt när jag flyttar!
Dom är ju så UNDERBART SÖTA!!!!!

http://data.whicdn.com/images/20802040/tumblr_luf7gcAC131qc3d2ho1_500_large.gif


Thoughts

We're leaving because it's easier to walk away than to turn around and fight for what you really want.


Puh

Efter 1 timmes löpning på löpandet är jag slut! Nu väntas en välbehövlig dusch, god gi-middag och sedan plugg. Kanske någon mysig film/serie på det också för ikväll har jag köpt lite godis också! På helgerna får man unna sig lite!


Springer!!


Dinner


Lördag

Gick upp tidigt imorse för att gå på ett 75 minuter långt spinningpass! Passet är riktigt bra och man svettas rejält! När jag kom hem somnade jag med katten i famnen och vaknade upp för en stund sedan! Ikväll är jag bortbjuden så nu blir det att hoppa in i duschen!


Utkast: Jan. 6, 2012


Både och

Denna kavajen fick idag bli min! Den kan både klä ner och klä upp en och det är riktigt bra!


Nighty

Ligger i sängen och läser skamfläck, en grymt bra bok! Kaxe ligger och håller om min arm samtidigt som han snarkar högt, mycket trevlig prick måste jag säga!


Onsdag

Har ätit världens godaste kladdkaka.. Ska snart iväg och träna cross challenge, sedand ska jag träffa min buddie!


Tittut

Hehe okej...


Hello gorgeous!

Tyler Blackburn in my heart!


Lax med qinouasallad


Soffpotatis

Har legat och degat de senaste dagarna med filmer och serier, men nu måste jag börja plugga! Har 3 uppsatser som ska lämnas in lite efter lovet och för att inte sitta natten innan med det så tänker jag börja med dom nu idag, senare, när jag kommer hem! Nu är jag hos klara och ska kolla ett avsnitt one tree hill! Ikväll blir det dagens träning!


Happy New Year

Här är några bilder från nyår!
image description
Vet inte varför det inte går att fixa bilderna åt rätt håll men men.. Ni får stå ut med det

Nyårslöften

Nu när det är nytt år så har jag lite nyårslöften som jag ska följa!
♥Börja äta frukost varje dag! Frukost är den viktigaste måltiden på dygnet, om man inte äter frukost kan det lätt bli att man tar åt sig mer mat under de andra måltiderna och då lägger man på sig enklare. Man kan också få "småätningssug" av att inte äta frukost. Min anledning till varför jag ska göra det är för att jag vet att jag mår mycket bättre när jag väl äter frukost, det påverkar också min träning. I och med att jag tränar något ca 16 timmar i veckan och inte äter frukost är inte bra, om jag äter frukost tror jag också att jag kan se mer resultat!
♥Fortsätta träna som jag gör(inte så svårt iom. att jag hållt på i snart ett år)! Om ni inte redan vet så är träningen väldigt viktig för mig, hade aldrig klarat mig utan den. Den är en del av mitt liv, låter helt stört kanske men det är faktiskt så! När man är igång såpass mycket så förstår man hur stor inverkan det har på en!
♥Äta nyttigare mat, vilket vi redan börjat göra. Alltså skära ner på kolhydrater, det är kolhydraterna som gör att många går upp i vikt. Det räcker med två potatisar eller en dl ris eller pasta, man behöver inte mer. Det är då bättre att se till att där är mer protein på tallriken, tex. fisk, skinka, fågel eller ägg som är mycket proteinrikt!

RSS 2.0