Departures 1

en bild från Departures.
Foto; Rebecca Wallin Lärare på ES!

Höstlov

Det är såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääär skönt med höstlov!

Bra film!!

Kolla på filmen Trust!! Grymt bra film!!


Time

Foto: Maria Svedenman ES11e/f2


Foto: Stephanie Lindén ES11e/f2

Lite musik

Ebba Grön – Vad ska du bli?
Kent – Utan dina andetag
Natasha Bedingfield – Little Too Much

Första dagen

Då var första dagen avklarad(dock med ett uppsvullet knä och skadad handled. Det var ju det där med klantspalten)! Sjukt att det bara är 3 dagars föreställningar kvar nu.. VILL INTE ATT DET SKA TA SLUT! Att ha fått jobba med musik har varit så fldkshfsjlashfljfhsdfjsdkfhsdjfh kul!!!! Helt otroliga människor, dom är grymma! Det kommer säkert upp något litet klipp här någon dag!
Här har ni världens finaste bild på några av oss!

Tre sorters

Det finns tre sorters människor här i världen, sådana som du och sådana som jag! Klick!


Fall

Ååh jag vill verkligen ha sommar nununu!! Jag vet att det precis var sommar men det är så himla härligt, strandhäng, vara ute mitt i natten utan att behöva ha på sig en tjock fet jacka!! Visst, hösten och vintern är också mysig, att bara mysa ner sig, ligga och kolla film hela natten det är inte fel det heller! Hösten kommer bli grym! Börjar imorgon med genrep hela dagen med dans och musik som gör ett projekt tillsammans och tisdag, onsdag, torsdag och fredag har vi föreställningar!! Ska bli sjukt kul men känner redan hur nerverna börjar spela mig ett spratt!
Bilden är ifrån i somras när dans och musik hade lite strandfest!


Hejohå

Har 6 timmars rep med dans och musik idag!!


Torsdagsklantet

Ska nog fixa en ny sån "spalt" som ska heta just torsdagsklantet! Jag är alltid klantig på torsdagar, vet inte varför, om det är så att jag bara inbillar mig det eller för att jag kanske är ovanligt trött på torsdagar som det blir lite knasigt? Idag har jag i alla fall lyckats få en smäll på näsan, ett knä precis ovanför ögat och slagit i huvudet i en handuksvärmare(låter som att jag blivit misshandlad men det har jag inte jag lovar!) Gud vet hur jag ser ut imorgon! Bli inte förvånad om du ser ett gult och blått ansikte strosa omkring! Har ni också speciella klantdagar då allting går fel?


Min ena bebis har lagt sig tillrätta inför...

img_9442 (MMS)

Min ena bebis har lagt sig tillrätta inför kvällen! Hans lilla mage är så himla gosig och mjuk men tyvärr så är han kittlig...!


core

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall

Lite från hjärtat

Jag är inte den som går efter utseendet och måste ha någon som ser bra ut, för när man gillar en person tillräckligt mycket så ser han helt plötsligt mycket bättre ut! Jag tycker att det är viktigt att han är sig själv och får mig att skratta, för det är det som är poängen med att ha ett sällskap, att göra den andra lycklig! Någon man kan göra allt med, någon man kan dela allt med! När man är nere kan personen alltid få dig att le, ALLTID! Det är det som är det fina att man bara kan vara, vara lyckligast för att man är med personen som betyder sjukt mycket för en!

16:34

Tog denna från bästa musik-majsbajs-maja fast hon vet inte om det än! ♥

:)

Denna fina saken fick jag av min fina vän Rebecca i tisdags! Rebecca har varit hemma i en vecka, hon bor numera i Stockholm och jobbar som au pair! Detta gjorde i alla fall mig så himla glad, och stolt över mig själv för jag känner mig som en bra kompis om jag får en sådan här fin sak!
Nu blir det Body Pump för hela slanten! Imorgon blir det dans och sedan födelsedagsfika med klassen, vi har ju dubbelfödelsedag i helgen Kajsa och Kajsa! Ja vi är två Kajsor i klassen! Kajsa fyller år på lördag och på söndag är det min tur!
Puss på er

sryyyyy

Sorryborry alltså... Har inte vart vid datorn nu de senaste dagarna och det går inte att ladda upp bilder via mobilen, tråkigt tycker jag! Så om någon dag så kommer det upp ett inlägg om en överraskning jag fick för två dagar sedan! Fred ut!
:)


1 Oktober

Idag är det 1 oktober= 9 dagar= 216 timmar= 12960 minuter= 777600 sekunder= 7776000 tiondelar= 77760000 hundradelar= 777600000 tusendelar(ja ni fattar va?) tills jag fyller 17 år! Känner mig dock fortfarande som 12, hehhe.....
På tal om att fylla år= framtiden, vad vill du göra i framtiden? Det pratade jag och en kompis till mig om idag. Svar: Jag vet inte, ingen aning, haven't got a clue! Jag känner mig inte riktigt redo för att stiga in i framtiden och verkligen utbilda mig till något. jag har så himla mycket som jag inte än har upplevt, hur ska jag då kunna veta vad jag vill göra?
Det skulle varit askul att bli polis, hjälpa andra människor, men tänk så mycket man får ta! Det blir till slut psykiskt. Tänk, varje polis får gå till en psykolog, den psykologen måste gå till en annan psykolog osv. OKEJ JAG TÄNKER FÖR MYCKET!
PT skulle också varit sjuuuuukt kul att utbilda sig till! Jag är ju jätteintresserad av träning det är ju "mitt liv" om man säger så! Lära sig mycket om kost, hälsa, sjukdomar osv!
Designer, journalist, fotograf, dansös, egenföretagare HALLÅ det finns tusen saker att välja på?????
Vad ska man då välja när det bara jag bara har cirka 1,5 år kvar av min gymnasietid (som jag verkligen älskar) och om jag fortfarande känner mig som 12 vad ska jag då göra?
12858220448091_large
En fin passande bild till texten också!

RSS 2.0