Sista dagen!

Helt sjukt att det är den sista dagen innan vi har ett helt nytt år IGEN! Tiden har gått så sjukt snabbt, men jag är verkligen glad att man kan börja om från början igen. Detta året har varit fyllt med glädje men också med mycket sorg och tuffa saker att gå igenom. Har haft stöttande kompisar vid min sida och det är jag tacksam för! Det nya året är också bra för att skapa nya rutiner och mål! Idag har jag äntligen fått sova ut, efter några nätter med lite sömn säger kroppen ifrån! Jag firar in 2012 med fina vänner! Hoppas att ni får ett fint avslut ikväll och en bra början imorgon! Remember, dont drink and drive! Och akta er för alla raketer, och drick inte för mycket alkohol! = kaos!
Pussar!


Dancedancedance

Snart är det dags för en dansworkshop!
Peace out!


We could be legendary together


True story


Victoria's secret

Okej. Jag säger bara en sak(som jag aldrig säger). OMG!


Rea

Är nu redo för träning! Sedan ska jag snabbt in till stan med klara och titta lite, det är mellandagsrea nu så man kanske hittar något, men vill nog helst hålla i pengarna!


Someday

Bion var bra, 3,5! Väldigt mysig och bekväm! Imorgon blir det träning för hela slanten, ALDRIG MER JULMAT(kommer säkert ångra det där)! Haha. Här får ni en bild. På mig. Vet att ni vill ha det. Hehe. Not!


New years eve

Sitter nu i biosalongen och ska kolla på bio med min fina vän Klara! Hon bjöd mig på bion som julklapp, så himla söt!!


Jul

Bamsekatt ligger och inspekterar julklapparna som jag har lagt fram!
Han hälsar er alla en god jul!


From yesterday

Tre bilder från igår
Tagna av Elin Pihl www.elinpihl.blogspot.com


Ett sälrop i juletider

Bra början på jullovet! Har spenderat kvällen på 035 där bl.a. Hermonics, nook, Josefin i giljotin och Oscar and the palms har spelat! Mycket duktiga killar!! Resten av kvällen ska jag kolla på how i met your mother!


Jullov!


Sturegymnasiet

Julavslutning med intern-tv!
You've got to love sturegymnasiet!


New

Fick hem min halsring från style by tyra!
Imorgon är det julavslutning. Inviger halsringen då och matchar med en svart långklänning till(ska ha en tröja över)!
Efter det blir det fika med klassen!


Monday

Heiho, idag bakade vi julgodis på naturkunskapen(mycket gott)! Nu har jag laddat upp inför dödspasset som ska avklaras ikväll. Det blir extra hårt idag eftersom att det är annandag jul nästa vecka!
Bilden är ifrån i april då jag var på gran canaria! Heidoo


Diamonds are a girls best friend(and shoes)


Only pictures


Finally

Det krävs:
  • En spotifylista med 341 låtar.
  • 1 liter julmust
  • Hjärna
För att skriva sin sista uppsats i december månad en lördagskväll!

Arg tjej.

Jag blir SÅÅÅÅÅ ARG!!!!!! Vem fan vill ha 5 grader varmt på julafton egentligen????????? NEJ INGEN! Kan det inte komma någon jävla snö någon gång! Julstämningen försvann precis hos mig. Tråkiga pissväder, så snälla Gud/Tomten jag ber för att det ska bli snö NUNUNUNUNU! (Och 15 grader kallt)
Mvh Arg tjej................................

PLUS att nu förstör detta min pluggkväll, på en lördag jag vet! FANFANFAN

The last dance

Idag hade vi vår sista danslektion innan jullovet som gick SKIT rent ut sagt! Ni vet så dåligt så man bara vill lägga sig ner och skrika, gråta, försvinna ja ni fattar! Kroppen gjorde helt andra saker än vad hjärnan tänkte. Det är sjukt jobbigt!!! Ikväll ska jag iväg och kolla på show fo sho, sedan hem och lägga mig! Ska upp tidigt imorgon för ett hårt spinningpass på 75 minuter.
På bilden ser ni mig och min fina vän Linnéa som just nu är i Thailand...... Saknar henne otroligt mycket!


Fika

Det bästa med sista skolveckan innan jul är att man får fika hela tiden!
JAG ÄLSKAR STUREGYMNASIET!


Lucia


Helg

Helgen har gått snabbt har bakat hela 7 olika sorters juögodis/julbak!
•lussebullar
•mjuk pepparkaka
•knäck
•fudge med marshmallows och lakrits
•ischoklad
•pepparkakskola
•chokladbars med tranbär och jordnötssmör

JAG ÄR REDO FÖR JULEN NU!!!!


Dag 6 - 10 saker jag gillar

•Träning
•Mina kompisar
•CHOKLAD
•Glass
•Tv-serier och filmer
•Böcker (vill ha ett bibliotek när jag flyttar hemifrån haha)
•Dans
•Musik
•Resor
•Välgörenhet


Dag 5 - En nytagen bild på mig

Några veckor gammal men det är den nyaste bilden på mig!


Dag 4 - Det här stör mig

När folk inte visar någon respekt.
Orättvisor i världen.
Jag orkar inte lägga energi på att störa mig på saker just nu!


Dag 3 - En rolig kväll

Okej nu får ni lite uppdatering som skulle kommit i veckan!
En rolig kväll som jag kommer ihåg är en kväll från i somras, nämligen en strandfest med alla esteter från samma "årskull" haha! Det var en härlig kväll med ett gott gäng!!


Fredag

Har varit ute på en grundskola hela veckan och haft dansklasser! När jag och min klasskompis hade haft vårt sista pass fick vi en varsin påse med choklad från Peter Beier Chokolade! Tänk att man kan bli så himla glad över en sådan sak! Vi kommer troligtvis åka ut nästa termin också, vilket jag ser fram mot!


Dag 2 - Morgonrutiner

Okej, så här ser min morgon ut! Jag ställer klockan cirka 1.15 h innan skolan börjar, snoozar tills det är 45 minuter tills skolan börjar. Springer in på toan och tvättar ansiktet och borstar tänderna! Går in på mitt rum, inser att jag måste skynda mig eftersom att det är 25 minuter tills skolan börjar. Tar på mig mina kläder packar väskan springer ner och tar på mig jacka och skor går ut genom dörren och glömmer mina vantar, får springa in och hämta dom. Cyklar till skolan i gårdagens håruppsättning, är i skolan 2 minuter innan lektionen börjar! Haha jaa det brukar faktiskt se ut så här men jag har börjat ändra på det LITE nu!


Dag 1 - Lite om mig själv

Jag heter Kajsa(neheeee?) och bor ute på västkusten! Går 2a året på gymnasiet, estetiska programmet med inriktning dans, mycket kul mycket kul! På fritiden brukar jag oftast träna, träffa mina kompisar, vara ute på små äventyr men också plugga och kolla på filmer och serier! Jag är en filmälskare och följer också massvis med olika tv-serier! Jag gillar också att läsa och lyssna på musik, man tänker alltid så mycket då och tänka är jag specialist på. Tycker också om godis(i princip allt sött), nej men man MÅSTE ÄTA om man vill att träningen ska ge resultat! Så ut och ät med er! Jag bor med min familj + 3 katter, är en glad liten filur som ofta skrattar! Jag gillar också att använda mig av utropstecken(!) Hehe!
Detta är jaaaaag!


Tap like you mean it!

Hejhoj har haft stepp idag! Så himla kul är det!!!! Har ätit some pancakes och ska snart ge mig iväg på ett gott träningspass!
Slänger in en bild från i lördags när vi i klassen hade julbak!
Fr. Vänster: Ebba, Olivia, Sara, Kajsa J, Jasmine, Linnéa, Lisa och jag!


RSS 2.0