Angel



God natt <3

Devote?

Funderar på att flytta till devote men jag känner mig hemma här på blogg.se :P Vad har ni gjort idag då? Jag kom hem från skolan vid 12 så jag har bakat kladdkaksmuffins som jag ska ha med mig till skolan imorgon, vi ska kolla på film med klassen :) snart är det träning som gäller ska bli så jävla skönt! Just nu känner jag mig som en liten köttbulle som måste springa av sig lite, vem vet det kanske blir en joggingrunda efter dansen också?;)

Puss

Skolan

Sitter i skolan  och har läsårets sista mattelektion :D SKÖNT. alla snackar betyg och tar det lugnt. Efter skolan blir det träning riktigt gött vill köra hårdträning nu =) Nä nu måste jag gå.

Puss

Size 0? Vikthets?

Varför denna vikthets? Det är inte snyggt att vara size 0. Visst det är inget man kan hjälpa att man är, men folk som vill bli size 0? Vi har bara ett liv, man ska inte förstöra det. Det är inte något man ska sträva efter för ett år sedan vägde jag mig ca. 2 gånger om dagen men nu väger jag mig aldrig. Det blir som en slags fixering i hjärnan. Det  är verkligen inte utseendet som räknas det är personen. Jag tänker inte på hur mycket jag väger, då går jag hällre på hur jag ser ut men det är pesoligheten som räknas. Vissa föds som smala vissa föds som lite mullig men det är så det ska va. När man svälter sig själv bryts hela kroppen ner man tappar håret och tänderna, ögonbyn och ögonfransar försvinner.


Middag

Min familj är bortbjuden på examenmiddag ikväll :) Har duschat och målat naglarna i korall kanske kommer bild sedan, tänkte ha på mig en blå body och en svart kjol men är inte säker på bodyn.. Vad hittar ni på ikväll då? Kanske något kul på tv?=)

Puss

AJ!


Är det tacken man får när man handlar på inter sport?=( de satt en synål i ett par byxor som rev upp HALVA mitt ben =(

Rakt

Det blir rakt i alla fall ;) men först ska jag rova att göra så att det blir som en våg tång, bilder kommer snart!

Straight or curly?

Hej bloggen :) Snart ska jag hoppa in i duschen, ska nog iväg ikväll:) men vad ska jag ha, rakt eller lockigt hår? jag har ganska tjockt hår så det är fint när man plattar de. Men vad tycker ni?=)


Puss

.

Gör ni ikväll då? jag sitter nog vid datan facebook är min nya drog :P haha det är ju skitkul!
Har precis ätit spagetthi med köttfärssås :)

PUSS

LÄGER

Hej har varit på läger i helgen därför har de varit dåligt med update.
 Kul hade vi i alla fall=).

RSS 2.0