Hostelihosteliiiii

Hej, host. Hur,snörvel mår ni, host? Så låter jag just nu.. Jaja gårdagen spenderades med familjen, hade earth hour och åt glass från Riccardo! Riktigt gott! Kollade på National Treasure, riktigt bra film och ikväll kommer 2an! Just nu häller jag i mig honungsvatten i hopp om att bli frisk, JAG VILL TRÄNA IMORGON!!!!!!!!!!!!!! Hoppas på det bästa nu. Så idag ska jag bara vila upp mig och försöka att inte hosta.

I fredags åt jag våfflor med två kompisar!

Puss♥

Be yourself, everyone else is already taken

To be yourself is all that you can do, ja, det tycker jag är väldigt viktigt här i livet. Varför ljuga om vem du är? Det kommer ändå bara sluta dåligt. Tycker också synd om de som inte kan vara sig själva, som måste gömma sig bakom en mask varenda jävla dag. Därför är Be Yourself med Audioslave en berörande låt för mig.

För att lyssna på låten, klicka på länken nedan.
Audioslave – Be Yourself

Sjukling

Hejhopp! Har inte fått träna sen i måndags och jag bajsar på det! Något av det värsta som finns är när man inte får träna.. Nu kollar jag på One Tree Hill och äter lite glass, alltid ett undantag när man är sjuk. Imorgon har vi DTF det står för "Dag till förfogan" då vi har hela förmiddagen som en studiedag, så på morgonen ska jag äta en god frukost med några kompisar sedan ska jag till skolan för att ha engelska. Juste det är ju våffeldagen!! Jag ska göra våfflor med några kompisar, vad ska ni göra? Brukar ni äta våfflor?

Puss♥

-

Har inte suttit vid internet de senaste dagarna och då har jag ju inte kunnat uppdatera er! Snart ska jag ta bussen in till stan med två kompisar sedan ska jag köpa glass, har gått och blivit förkyld så ska hem och vila och äta glass.
Men vi hörs senare med mer uppdatering, ska då berätta om någonting!
Puss♥

I'm alive!

Nästan alltså! Lördagspasset är alltid värst, vet inte om det är pga. att det är så tidigt på morgonen eller om det är för att det är så jävla jobbigt! Nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll ska jag laga middag med min bror och sen umgås med en vän.

Puss sålänge♥

Over and out!

Nu säger jag godnatt! Ska upp med tuppen klockan 8 imorgon,(upp med tuppen är väl egentligen kl7?). Filmen Tusen gånger starkare var bra. Hade dock väntat mig en annan situation så den blev lite överraskande + att jag förväntade mig kanske lite för mycket! Jaja hoppas ni har haft en fin fredagskväll.

Puss♥

Fredagkväll

Min kväll består av:


oooch,

Puss♥

Ursäkta...

För dålig uppdatering men har haft FULLT upp nu.. Det kommer bli bättre snart för det har varit så himla mycket med skolan nu. Hur har eran dag varit? Jag har haft MVG-prov i matte och historiaredovisning, hoppas att båda gick bra men GUUUUD va hjärtat klappade när jag skulle redovisa, det kändes som att hjärtat flög upp i halsen! Haha! Om en stund ska jag äta sen kolla på film tror jag. Imorgon bitti ska jag på 75 minuters distans pass, snacka om att det är jobbigt halv tio på morgonen!

Såhär ser jag ut när jag pluggar för mycket!:



Skämt åsido.(Lite får man väl bjuda på sig själv)

Pusspuss♥

Cirkelsektorns omkrets??

Yeeeah I don't get this.... FÖRKLARA NÅGON??????? Pi genom det och det och blööööh! Står ens inte i matteboken hur man räknar ut det.. Jaja hur har ni haft det idag då? Har haft en hyffsat bra dag, lämnade in min filmanalys på svenskan sedan dansade jag och klassen afro. Var sedan hemma en sväng för att få i mig en macka innan jag cyklade till träningen UTAN VANTAR! Inte så skönt på hemvägen kan jag säga. Nu har jag ont i mitt knä och vet inte vad det kan vara troligtvis så har jag bara överbelastat det så att det är borta tills imorgon.

Imorgon bitti ska jag på återbesök på sjukhuset, sen väntas matteprov och engelskainlämning! Puuh ska bli skönt med helg! 
 
Nu ska jag sova pusspuss♥ ( förlåt för att ni inte fått några bilder idag, men har somsagt inte hunnit)


Morsning

Är uppe med tuppen, eller njae... Börjar halv 10 med svenska sen har jag dans!!! Sjukt kul! Efter skolan ska jag snabbt hem och få i mig lite mat för att sedan sticka iväg på ett intervall-pass och direkt efter det på lite café häng! Får se om vi hinner ses under dagen.

Puss ♥

Mattee.....

Nu säger jag och min FINA mattebok godnatt! Vi ses imorgon, kanske kommer vara lite dåligt med uppdatering men har fullt upp så bloggen får lida, men det har den ju fått göra ett antal gånger ändå!
Puss♥

Mina drömmar

Alla har nog några framtidsdrömmar eller planer vad man vill göra i livet, så jag tänkte berätta lite om mina! Efter gymnasiet vill jag jobba och tjäna ihop en del pengar, efter det ska jag resa iväg på en lååång resa(ca.3-4månader) till bla. Dubai, Bali kanske Kina och Thailand. Alltså en "backpacking" resa. Jag vill upptäcka andra delar av världen med några av mina vänner.


En annan dröm jag har och har haft sedan jag var liten har varit att flytta till USA, först ville jag bli sångerska men eftersom att jag ens inte vågar sjunga för mina föräldrar så slopades ju det alternativet ganska så snabbt. Nu vill jag bli något inom mode tror jag, det skulle vara kul att jobba för ett stort modemagasin. Sen vill väll alla hitta den rätta kärleken men det kommer när det kommer. Många vill tjäna massor med pengar och det är ju klart att jag också vill det men det viktiga är att man är lycklig med det man har och om man tjänar mer pengar så är det bara en bonus!

Nu ska jag plugga lite matte och sedan duscha!
Puss ♥

Egypt





En fin resa med fina personer som ligger mig varmt om hjärtat.♥


15 Mars = Studiedag!=

Plugg.... Ja det är bara det jag hinner med idag.. Och just nu så känner jag mig såhär
Men jag ska inte klaga för när gymnasiet är över så kommer jag gråta och klättra på väggarna för att jag inte har något att göra! Sen har man ju sina planer efter studenten, jag ska försöka fullfölja dom så gott det går. Nog om det! Gjorde american pancakes med blåbär innan, mumma!
Nu måste jag fortsätta med mitt plugg, försökte lägga in ett inlägg här igår med bilder men det gick visst inte så får försöka ikväll igen.
Puss♥

14 Mars 2011

Howdieeee!
Hemkommen från skolan och en liten tripp på stan ska jag nu ta mig en matbit för att sedan kunna orka med träningspasset ikväll! Hoppas att ni har haft en bra skoldag, det har i alla fall jag haft!

Hehe lite sådär halvmongo bild på mig!
Vi hörs lite senare puss!♥

13 Mars 2011

Long time no see! JAAA det kan man säga! Ibland så funderar jag på att börja blogga PÅ RIKTIGT igen men det är inte alltid orken finns till. Jag går ju i skolan och det tar mycket på krafterna! Men det är kul, sen tränar jag också! Jag ska försöka att börja med detta igen för det är väldigt roligt, so here we go!

Idag vaknade jag vid halv 11 men somnade om till halv 12, är det bara jag som tycker att det är så grymt skönt när man somnar om igen i en timma? Jaja, sedan gick jag ner och kollade på lite skidskytte men det gick ju inget vidare så gick upp och kollade på de sista avsnitten av One Tree Hill, ska börja på 5e säsongen imorgon! Har varit ute och gått lite idag men inte gjort så himla mycket. 
 
Imorgon är det skola som vanligt, från 8.10-15.50(Riktigt tuff dag) men det är bara att bita ihop för på tisdag har vi studiedag(THANKLORD). Sen imorgon kväll så är det SPUMP, en blanding av spinning och Body pump, riktigt roligt LOVE IT!

En Egypten-resa jag var på i december 2010.

Jaja nu ska jag inte skriva mer för det blir ju en hel roman här.
Sov gott pusspuss ♥

RSS 2.0