nothing's gonna stop us now.

tjaaaaa! Vad hittar ni på i regnet då? Just nu ligger jag med datorn i sängen under en gosig filt. Idag har jag inte gjort så mycke på dagen men vid halv 6 så träffade jag två kompisar. Vi gick runt på marinfestivalen som pågår i Halmstad nu och sedan kollade vi på Melissa Horn! Mycket mysigt! Efter att konserten slutat så cyklade vi in till hemmakväll och köpte lite godis och när vi cyklade hem så började de PISSA ner på oss ärligt talat. När jag kom hem var godispåsen sönder, men som tur var så hände de inget med godiset ;)
Nu ska jag kolla på beverly hills och sedan sova. Imorgon går jag upp tidigt och springer sedan åker jag och en kompis till ge-kås :)


Puss♥

HEJ O HÅÅÅÅ

idag har jag varit på stranden i ca. 5 timmar sedan ikcäll så cyklade jag ner till stranden och köpte glass med en kompis :)

besök min kompis rebecca, hon har fixat en ny blogg!

puss ♥

waka wakaaaa

ska snart sova :) idag blev det en tripp ner till helsingborg. Köpte en t-shirt från märket modström men har inte fotat änn så de kommer upp bilder snart! Köpte dessutom en baguette på subway, beskriver inte här húr otroligt GOTT de va! Nu blir de sängen!

hopp o hej leverpastej!♥

Ny väska

funderar på att köpa en ny väska men vet inte vilken färg.


Vilken färg tycker ni är finast? :)



natti

nu äre natt!! ska snart sova, ska bara kolla posh24 först ;) min helg? I fredags träffade jag ett par kompisar och spelade minigolf och åt en jädra massa glass. I lördags var ja med tjejerna på västra stranden och kollade på Ulf Lundell sedan blev vi "uppragade" till en "strandförfest", så vi satt och snackade lite med folket som var där :) igår och idag har tillbringats med soffi och idag var linnea med :)

pussss♥

I wanna celebrate and live my life

åker ner till stranden en sväng sen ska jag ut och springa med mamma ikväll får ag se vart det bär av ;)
hinner inte lägga in några bilder nu bilen väntar!!
Puss ♥♥

It´s a boy girl thing


ESPAÑAAAA

YES! SPANIEN VANN OCH NU ÄR JAG HAPPPPPY!

BEACCCH

nu sticker jag till beachen med några vänner! Kanske blir lite dålig uppdatering nu men man är inte inne när de är varmt?!

Puss ♥

In My Head I See You All Over Me.

ska snart äta och sedan cykla hem till linnea där ska jag träffa tjejerna och ha myys :)
Igår va jag på feeest ballade ur lite menmen, bästa kajsa var ju där och tog hand om allt ;)




GRRRR

MAMMA VILL INTE TILL STRANDEN HON ÄR TRÅKIG :(

Nattblogg :)

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ikväll har jag lirat tennis :D förlorade dock... har kommit hem från soffi och ska snart sova. Kul att jag berättar vad jag gör hela tiden,, hahah men ska fixa lite oså sen blir de roligare :))

bild från förra sommaren (09)
PUSS

BEACHHH

har varit en sväng på beachen, käkat glass och nu ska jag sticka iväg till soffiproppppp :)


♥♥

1JULI

Tiden går snabbt ja;) tänkte bara berätta att jag har kommit in på mitt förstaval som är dans estet :)



PUSSSS, snart ska jag förmodligen till stranden !♥

RSS 2.0