Nothing

Har ingenting att skriva idag, det har inte hänt något intressant alls! Nu ska jag försöka sova så att jag kanske mår lite bättre imorgon!
Pussar och kramar!


Solo

Har äntligen bestämt mig för vilken låt jag ska använda till mitt solo på dansen! Har varit jättesvårt och har haft 4 olika låtar att välja mellan! Hoppas att detta blir bra nu! God natt på er!
Pussar och kramar


Tankar

1. Idag är det 26 år sedan Olof Palme blev mördad!
2. Tänkte starta en ny kategori här på bloggen om träning och hälsa. Som en "träningsdagbok" ungefär, med lite tips och sånt. Vad tror ni?
3. Så här ser man ut efter att man har spelat rugby på idrotten i skolan.


120228

Hade en dålig skoldag idag, har åkt hem och bäddat ner mig varmt i soffan! Om dryga timman ska jag åka och träna, sedan blir det plugg!
Här är en bild som jag tog för två veckor sedan! Är väldigt nöjd med den!


Prov

Okej nu hoppas jag att det funkar att kommentera detta inlägget, om inte så skiter jag i blogg appen!
Sov endast 2 timmar inatt.. Har idag träffat min vän Sanna och sedan åkte jag och tränade!!
Tänkte visa lite nytt!
1. En prickig klänning som jag är förälskad i, kommer bli så himla fint i sommar med bruna ben och vita låga converse!
2. Ett halsband jag fick av 2 av mina närmaste! Passar mig perfekt.


Hat

Jag hatar att jag har naturkunskapsprov imorgon som jag inte kan någonting utav. Jag hatar att det är skola imorgon. Jag hatar att jag hatar just nu. Jag hatar att jag har varit och är hur sårbar som helst. Jag hatar att man måste vara.
Det enda jag längtar till just nu är träningen ikväll. Vill. Få. Ut. Aggressioner. Nu.

120223

Hej och hå vad tiden rusar iväg!! halva sportlovet har gått och det har varit suveränt! Idag ska jag spela laserdome(första gången) och sedan åka direkt och springa i en timme. Missar min body balance pga. laserdomen så får gottgöra det med löpbandet istället! Ska bli riktigt skönt!
Vi hörs av sedan, ska försöka ta lite bilder under dagen!
Pussar och kramar

120218

Hejsan alla glada! Efter en vecka med mycket plugg är det nu äntligen lov. Började med att gå på mördarpasset halv 10 imorse, och nu ska vi äta en god stor frukost/lunch! Ikväll blir det 20års firande för att sedan möta upp min fina vän Maddis och gå till 035 och kolla på bla. Nook och One to eight dancecrew!
Ha en fin lördag!
Pussar och kramar!

Angående nyttiga chokladbollar

Dadlarna smakar ingenting, de ger bara sötma! Inget annat!

Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag är en bra, fin och härlig dag! En dag man ska ägna åt dom man gillar! Göra något man kanske inte brukar göra! Visst, man ska alltida vara med dom man gillar men man kan ha en dag där man firar att man har varandra!
Nu, det jag stör mig på. Alla ni som bombar Facebook med hur ensamma ni är, vet ni vad? INGEN BRYR SIG! JAG LOVAR!


120213

Har precis satt på en maskin tvätt och håller på att kolla på 30 grader i februari! Är helt slut efter kvällens träningspass, spump är inget att leka med hehe. Ha en fortsatt fin kväll!
Pussar och kramar!

Recept: Nyttiga chokladbollar

Ingredienser:
  • 3dl osaltade solrosfrön
  • 1 generös msk kallpressad ekologisk kokosolja(hälsokosten, väldigt dyr men god) eller 2-3 msk ekologisk rapsolja
  • 1 tsk ekologisk honung
  • 3 dadlar, urkärnade
  • 3 rågade msk kakao
  • 2 msk kallt kaffe
  • Gör så här: Mixa först solrosfröna till ett "mjöl" häll sedan i resten av ingredienserna och mixa alltihop. Forma till bollar och rulla i kokos. Ställ in i kylen i 30 min. Redo att ätas!!! Man kan också ta 1 eller 2 till frukost eftersom att de bara är sprängfyllda med energi! Ät och njut!

W.H

Inatt mina vänner, inatt avled en av världens största röster! Whitney hade en sjuk röst! Tråkigt att hon avled vid en sådan ung ålder som 48 år!
DON'T DO DRUGS!


Funky shit

Hela veckan har gått ut på plugg, men på dagarna har vi nästan bara tittat på treornas slutproduktion! Ska snart hem till Sofia för att kolla på mello, sedan ska jag sova gott inatt för att kunna plugga imorgon.... HUR PÅVERKAR SOCKRET DIN KROPP? Här får ni lite bilder i från veckan som varit!
Treornas slutproduktion Wicked

Labbade med mina fina klasskamrater på naturkunskapen!

Fick en present av en konstelev. Hon hade tagit ett kort på mig och Ebba
med en analog kamera som hon framkallat i ett ljusrum!!


Imorgon kommer chokladbollereceptet upp här så kika in under dagen!!
Pussar och kramar!

Värme

Längtar något otroligt efter värmen.. Så trött på den här kylan! Tänk när man kan börja träna ute igen!!

Vilken färg?


120205

Ikväll har jag pluggat och gjort NYTTIGA chokladbollar!! Dom är helt fria från onyttigheter och jättegoda, säg till om ni vill ha receptet!! Superbra för oss chokladälskare men som vill vara nyttiga! Just nu kollar jag på How I met your mother men ska snart plugga igen. Har i alla fall skickat in 1/3 arbeten så det känns lite bra!

120204

Det är så tråkigt att mobilblogga eftersom att det inte funkar att kommentera!! Har kollat på bröllopsduellen, nu ska jag skrubba facet och sedan läsa min bok skamfläck! Den är otroligt bra!! Det är uppföljaren till 14 år till salu! Om ni inte har läst dom så borde ni göra det!!


RSS 2.0