Dagens Outfit



Linne(Grått)- MQ  Linne(Brunt)- Gina Tricot  Jeansshorts- Bik Bok

Nu ska jag snart äta grillat :) Underbart väder det är det dom gör Halmstad till Halmstad!
Puss♥

Skosammling

Tog foto på min skosammling och dagens outfit hade inget att göra så ;)

inte så månag men men det är shoes i alla fall :P

Fick hem ett par skor från brandos idag är supernöjd :)


skorna på främre raden är mina favoritskor!


Onsdag-stek

Jävlar alltså!! det e typ 30 grader i solen! man steks ju som ett beacon där ute! Inga läxor heller nästan en helt perfekt vecka för vi fick avliva min katt i måndags det är därför jag inte har varit aktiv här. det är tungt men det var det bästa vi kunde gjort.. Nu ska jag ut och steka igen ;)

Puss och kram♥

.......

Justé skulle bara säga att ni får fråga frågor när ni vill och ni måste också skriva vad jag ska bli bättre på här i bloggen :)

Love you all♥

Shoes!

Köpte ett par skor idag :)



Sorry för dåliga pix men jag orkade inte ta med kameran så det fick bli mobilbilder istället :P
Next up- kolla tv

Puss och kram♥

Sol

Ännu en dag med strålande sol, det gillar vi :) Snart ska jag gå ut och lägga mig i solen lite sen ska jag upp till eurostop och kola på skor! Skönt att vi inte har något i skolan nu.
See you later aligator♥

Jag är dålig på att uppdatera...

Kollar lite accessorer från hm :)


kollar robinson 
pusssssssssssssssss♥

090420

Jag fick en fråga om vilken min favoritglass var haha kul fråga :) Jag gillar BoJ(Benn and Jerrys) Chocolate fudge brownies men möllegårds glassbar har en otroligt god glass med smak av vit choklad som slår BoJ! slutade för dryg en timma sen och ska snart (Om två timmar) träna. Så det bli väll att jag får ta fram läxboken och plugga till musikprovet som är på onsdag, suck. Imorgon ska vi springa 4,5 km med skolan ganska nervis för det Kajsa? Svar Ja! Men man får hoppas att det är sol och fint väder så går det bra, mitt mål är att springa hela tiden och ja, i alla fall få godkänt.
Känner att det blir lite långt nu så vi ses senare :)

Puss och kraaam♥

Lördag

Har legat ute och solat nu =) Brännan börjar ta sig lite, vad ska ni göra ikväll då? Jag ska hem till Matilda med tjejerna och sova där. PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS♥ 

Fredag-äntligen helg

tack o lov att det är helg jag är såå trött på skolan inga mer arbeten nu tack! Vad gör ni ikväll? Jag ska ut med buffy och sofia sen blir det väll att hitta på något skoj :) förlåt för att det har varit dålig uppdatering här men jag har haft jättemycket i skolan och vill inte riskera mina betyg. Hörs sen

Puss och Kram♥

Onsdag

Tjalla tjalla! Vad gör ni idag då? jag har haft en ganska kort skoldag sen har jag pluggat och legat ute liiiiite i solen. Nu ska jag ner och träna av mig så jag kan plugga lite till sen ;) det är alltid bra att träna när man pluggar! Men vi hörs kanske sen!

Puss puss♥

Tisdag

Förlåååååt för dålig uppdatering dom senaste dagarna men det har vart skitfint väder och jag har verkligen jättemycket i skolan så jag skriver så mycket jag hinner. Har precis tränat lite det är en bra paus i pluggandet, ska äta lite nu sen plugga och kolla på andra avenyn hoppas ni har haft en bra påsk. jag är förövrigt redan skoltrött och vill bra lägga mig ner och dö. 

Puss och kram love you♥ 

Videoblogg


Jo Jag och sofia är ju väldigt... onormala xD haha 

Lördag

Påskafton, då tänker jag på godis hahaha nej men jag tycker inte att det är så speciellt med påsk, visst jag vet vad som hände och jag tycker att det är väldigt interessant men jag tycker inte att det är något man behöver fira så där.. Ikväll ska vi ha gäster så snart sätter jag igång dammsugaren och röjer lite på rummet ;) Igår kväll bjöd jag över Sofia på äggmålning äggen blev ju... ja fina hahahhahaha....

Sammanlagt blev det hela 20 ägg vi målade.



Ses Sen Puss♥

Stekarn.

Sitter ute i solen och "Glassar" ;) Sen ska jag städa lite ses snart  Har hört att denna hemsidan gör så att man får mer besökare på sin blog om man följer instruktionerna. Klicka här för att få fler besökare på din blogg eller hemsida:)
puss♥

Fredag- strålande sol!

I solen är de 30 grader det är helt sjukt!!! snart måste jag fixa mig för jag mamma och pappa ska kolla på bostadsrätt sen "Stor" handla. Vi får besök imorgon ;) Vad ska ni hitta på ikväll då? jag sitter bänkad framför Talang med något gott! 
Här kommer en liten ego bild så länge kommer fler bilder från höganäs ikväll!


Haha Puss och kram ♥

Torsdag

Förlåt för dålig uppdatering men jag prioriterar faktiskt familj och vänner framför bloggen.  vad ska ni göra idag då? Jag ska ligga ute i den underbara solen och hitta på något med Sofia! Helt sjukt att det kan vara så fint väder. 
Hörs sen 
Puss och kram♥

Höganäs

det har varit en lugn dag idag har varit hos Sofia och bara slappat imorgon bär de av till Höganäs. 
sov gott så ses vi antingen imorgon kväll eller i övermorgon!

Puss och kram♥

Tjejkväll

Hallo! Sitter hemma hos linn med emma erika och linnéa, matilda embla och elin har redan stuckit.. Men vi hörs sen, känner mig lit osocial här;)
Puss♥


Panduro

Har precis kommit hem var inom Panduro och köpte lite material till ett litet "projekt" som jag ska arbeta med nu :) Men det får ni se när det är klart! Ska snart och handla så får vi se vad som händer sen.

Pussar♥

3 April

Jag är dålig på det där med rubriker alltså.. Snart ska jag ut och cykla i det fina SOMMARvädret helt sjukt att det är så här varmt man önskar att det vore så hlea tiden. Vad ska ni göra idag då? Vi hörs senare 

Puss pusss♥

Gina

Tunikan jag köpte idag :) Nu ska jag äta grillat och potatisgrattäng!

Puss♥

Fråga

Jag fick en fråga om vilken min favorit blogg är. Jag har två och det är Kenza och Stinalee, jag har följt deras bloggar väldigt länge och dom är väldigt jordnära på något sätt jag gillar dom bara. Hade kort skoldag idag så jag stack in till stan med emma, erika och linn köpte en tunika skulle egentligen köpt ett par solbrillor också men dom fanns inte i den färgen jag ville ha. Typiskt HALMSTAD! Sen cyklade jag och mamma ner till Maxi och köpte lite gott :) Halloj ♥ 
Vad ska ni göra ikväll då? Jag ska kolla talang och äta grillat, Mums♥

Puss och kram♥

Frågestund!

Tänkte ha en frågestund eftersom att jag inte har något att göra och är sjuk så;P Fråga på om det nu är någon som läser min blogg haha.

April!

Månaden som gör våren! Gick och gjorde So provet idag men gick hem direkt efter, jag har ont i halsen och fryser. Jag sitter ute i värmen så det gör ju lite nytta. Nu ska jag ta med katten ut dom kan ju inte ligga inne och ruttna en sån här fin dag. Har också fått reda på att det ska bli upp mot 15 grader celcius till helgen. Haha Celcius.
 Puss och Kram♥

RSS 2.0