Smycken!

Ska snart äta sen sk jag nog göra lite smycken :) fick hem en beställning med lite småsaker till smyckena igår. Har gjort vit chokladmousse som vi ska ha ikväll också!


Tidigare armband som jag har gjort :P

Puss K

Konsert

Tjeena! Håller på att göra mig i ordning skolan ska ha konsert för musikklasserna kl 19 ikväll. Därför hinner jag inte skriva så mycket just nu.. Men jag ska leta upp min kameraladdare och ladda den så får ni lite pics sen :)
håller just nu på med ansiktsmask som är bra för hyn! Måste sticka, ska ju hinna läsa alla andras bloggar ;)
Puss K

Hörde förresten att Stina Lee har blivit mamma :) Grattis grattis!

BLOGG

Gå in på Jennys blogg! Den är väldigt söt och bra :) Hinner inte skriva mer om den men det får ni ju veta när ni kikar in där!

bebis!

Ååh varför kan inte den lilla bebisen bara ploppa ut ur stinalees mage?! Ska bli kul att se henne sen =) Aja önskar henne lycka till och sånt =)
Idag har jag haft musikrepetitioner i kyrkan inför på torsdag. Som ni kanske vet så ska nog Halmstads musikklasser läggas ner så vi ska ha en konsert och så har vi namninsamlingslistor som man skriver på om man vill stötta halmstads musikklasser. Så om ni vill vara med på listan så kan ni kommentera namn och efternamn så skriver jag upp er :).Sen på fredag så ska alla musikelever lämmna över listan till dom som bestämmer!
 Vad har ni gjort annars idag då? Jag har bakat kladdkaka, ja Sofia jag har syndat.... Men var såååå sugen.
ska kolla idol och andra avenyn sen ska jag duscha och smörja in mig med ´mitt body butter med chokladsmak från Sephora!


Puss

Svenska Hollywoodfruar!

Jag tycker att Anna Anka verkar helt vrickad vad tycker ni?

fast i o för sig så är dom andra lika dumma i huvvet ¨:P
Nu ska jag göra något gott MEN nyttigt :)

Puss K

skola

ska snart iväg till sofia sen ska vi iväg och träna :) Skönt att inte ha någon läxa just nu! Men det kommer!!
Haha :) Puss

VH1 Divas!

Miley cyrus var riktigt vacker på VH1 divas! Snyg svart klänning med skitsnygg skurning i ryggen, lång där bak men kort fram! Ett stort PLUS för Miley och hennes kläder.

E-stop

Tjalla!Vad händer? Ska få i mig lite frukost och sedan ska jag til eurostop och sen till maxi. får se om jag hittar något skulle vilja ha ett par nya leggings :P ses sen Puss

ehehm

Vill ni veta vad jag gjorde innan?;) Jag färgade hår! Jag säger bara en sak, jag ska ALDRIG bleka någons hår igen! Haha jaja det gick ju som det gick.. Ikväll har jag ätit pizza , godis och kollat på Idol och kändisdjungeln. Vad har ni gjort?


Update: det blev Blondt, lite oranget på vissa ställen och lite brun fläckigt. haha:(

.

;) Ses snart!

Vad händer ?!

Next up Storstädning! Och ja hela huset =P

Det här har jag gjort

när jag inte har bloggat! Här kommer lite bilder på vad jag har gjort under dom senaste veckorna!


Haft dansuppvisning!


Läst böcker


Köpt nya skor =)
src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/301617/images/2009/dscf6906_53520400.jpg" alt="" />

So

Cha cha, haha neej, men typ hej =)  som ni ser har jag inte varit aktiv dom senaste veckorna och det beror på att jag vill göra bra ifrån mig i skolan. Ni förstår säkert så nu kommer jag blogga när jag hinner, det kanske blir en gång om dagen eller något men på helgerna ska jag ju naturligtvis blogga mer då har ni ju någat att längta efter eller hur ;)? Ska försöka lägga in mycke bilder och sånt också! Nu är det kändis djungeln så vi ses!

Puss och kram eller som kissie säger, kissie mjauu!


Faddersamling

Nu blir det faddersamling direkt efter träning och sedan plugg. vi ses kanske sedan1

puss